Tui all Inclusive Ola Panama Spanje

All inclusive verblijf Ola Panama in Spanje met TUI

ALLE Tui All-In vakanties ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Beschrijving

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Ola Panama in Palma Nova – Mallorca met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Ola Panama all-inclusive

Het hotel ligt in het hartje van Palma Nova, op wandelafstand van het strand, de winkels, de discotheken en op enkele kilometers van Marineland en de Western Village. Om je verblijf nog aangenamer te maken werd het hotel recentelijk gerenoveerd. Zo heeft het complex nu een frisse en moderne uitstraling gekregen. Vanaf zomer 2019 is dit hotel enkel toegankelijk voor gasten vanaf 18 jaar.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Transport

Verblijfsduur

Sterren