Selected:

Tui all Inclusive Pietrablu Italië

KIES JE VAKANTIE ( vliegvakantie, auto, last minute,...)
KIES JE BESTEMMING
Last Minute

Tui all Inclusive Pietrablu Italië

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive verblijf Pietrablu in Italië met TUI

Boek deze reis bij:
Brands

Beschrijving

All inclusive vakantie naar Italië boeken ? Waarom dan niet Pietrablu in Polignano a Mare – Puglia met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Pietrablu all-inclusive

Alleen al voor het elegante wellnesscentrum zou je voor Pietrablu kiezen. Relaxzones met aroma- en kleurentherapie, een Schotse douche, een Turks bad… Hier kan je niet anders dan ontspannen. Breng je je tijd liever door in openlucht, dan staat het energieke animatieteam klaar om groot en klein te entertainen met leuke activiteiten. 2 houten loopbruggen leiden je, langs het rotsstrand en het privézandstrand met bar, recht naar zee.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Transport

Verblijfsduur

Sterren

Sluit Menu
×