Selected:

Tui all Inclusive Portblue Club Pollentia Resort & Spa Spanje

KIES JE VAKANTIE ( vliegvakantie, auto, last minute,...)
KIES JE BESTEMMING
Last Minute

Tui all Inclusive Portblue Club Pollentia Resort & Spa Spanje

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive verblijf Portblue Club Pollentia Resort & Spa in Spanje met TUI

Boek deze reis bij:
Brands

Beschrijving

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Portblue Club Pollentia Resort & Spa in Puerto de Pollença – Mallorca met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Portblue Club Pollentia Resort & Spa all-inclusive

Portblue Club Pollentia Resort & Spa is nieuw in ons aanbod en ligt aan de baai van Puerto de Pollença in een mooie, groene omgeving. De combinatie van outdoor activiteiten, amusement voor de kleinsten, aparte faciliteiten voor volwassenen en een uitgebreid spa- en wellnesscentrum zorgt ervoor dat iedereen hier een fantastische vakantie zal beleven! Bovendien grenst het hotel aan het S’Albufereta Natural Park, een mooi natuurreservaat waar je heerlijk kan wandelen.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Transport

Verblijfsduur

Sterren

Sluit Menu
×