Selected:

Tui all Inclusive Sarpedor Boutique Hotel Turkije

KIES JE VAKANTIE ( vliegvakantie, auto, last minute,...)
KIES JE BESTEMMING
Last Minute

Tui all Inclusive Sarpedor Boutique Hotel Turkije

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive verblijf Sarpedor Boutique Hotel in Turkije met TUI

Boek deze reis bij:
Brands

Beschrijving

All inclusive vakantie naar Turkije boeken ? Waarom dan niet Sarpedor Boutique Hotel in Torba – Bodrum met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Sarpedor Boutique Hotel all-inclusive

Een heerlijke locatie om je vakantie door te brengen. Heuvelachtig, idyllisch en pal tegenover de zee. Waar je ook kijkt, het uitzicht is magnifiek. Overdag zie je de zee, ‘s avonds de sfeervolle stadslichtjes. En ook het hotel zelf is een pareltje: friswitte kamers met zicht op zee, een privéstrand, wellness voor de liefhebbers, een restaurant waar je de zon ziet zakken in zee en een ander waar je dagverse vis voorgeschoteld krijgt. Door de vele trappen is dit hotel niet aangeraden voor mensen die slecht ter been zijn.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Transport

Verblijfsduur

Sterren

Sluit Menu
×