Selected:

Tui all Inclusive Servatur Puerto Azul Spanje

KIES JE VAKANTIE ( vliegvakantie, auto, last minute,...)
KIES JE BESTEMMING
Last Minute

Tui all Inclusive Servatur Puerto Azul Spanje

PRIJZEN ZIEN ➜

All inclusive verblijf Servatur Puerto Azul in Spanje met TUI

Boek deze reis bij:
Brands

Beschrijving

All inclusive vakantie naar Spanje boeken ? Waarom dan niet Servatur Puerto Azul in Puerto Rico – Gran Canaria met Tui.be. Liever een andere all in vakantie ? Dan zit je alvast goed bij Allinvakanties.be, want hier vind je het verzamelde aanbod alles inbegrepen vakanties aangeboden door de beste touroperators van België

Servatur Puerto Azul all-inclusive

Dit eenvoudige 3*-hotel werd gebouwd op een klip boven de zee en ligt tussen de stranden van Amadores en Puerto Rico. Je geniet er van een spectaculair uitzicht op de oceaan en de baai van Puerto Rico. De eenvoudige, maar ruime appartementen lenen zich uitstekend voor families. Wil je een meer hedendaagse kamer, neem dan een suite. In dit hotel kan je zowel deelnemen aan de leuke activiteiten voor jong en oud als in alle rust onstpannen op het zonneterras met bubbelbaden exclusief voor volwassenen. Door de ligging en de bouw van het hotel is het niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Waarom kiezen voor een All-in vakantie ?

Met een all-inclusive vakantie geniet je ten volle van je volgende vakantie. Zo goed als alles is inbegrepen en het verzekert je van een zorgeloze vakantie zonder extra kosten. Ideaal voor wie bijvoorbeeld met kinderen of vrienden op vakantie vertrekt of voor wie zorgeloos wil genieten van een deugddoende vakantie in de zon.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Pension

Luchthaven

Transport

Verblijfsduur

Sterren

Sluit Menu
×